Autor: Beta

Novi Sad
09.05.2019.
15:48
Ministar u Vladi Srbije zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić izjavio je u Novom Sadu da tim koji je formiran kako bi radio na spašavanju sela u Srbiji, od sada uključuje i pomoć Matice srpske.
  • P

    10.05.2019 12:22
    P
    Priča se da je Čerčil za neki predlog koji mu se ne dopada i koji smešta na marginu zbovanja ,kaže svojim saradnicima da oforme tim da to rešava.
  • Nepravda

    10.05.2019 12:17
    Neprsvda
    Zanimaju me ličnosti koji mi daju minuse, ako to nije istina informišite me alo je drugačije.
  • Pčela

    10.05.2019 07:28
    @ Dejan
    Sve je nacionalizovano i baš ništa nam nije vraćeno pa ni imovina Dunđerskih. Bilo je da će biti, ali ipak nije. Baš, baš ništa.
  • Dejan

    09.05.2019 22:52
    Et pcelica
    Ihh pcelice,ako radis u maticnjaku kao trut ili ? Bilo bi dobro da znas da vam je Dundjerski ostavio u pik becej stotine hektara,pa su vasi oci dosli po arendu jer nazalost ne znaju da rade sa zemljom,imate tu i u centru Beceja svakojake nekretnine kao i u Srbobranu,sve vam je to dato na izvolte da ne bi komunjare nacionalizovale. Nemoj pisati i glumiti nevinasce, da sam vlast pretresao bih vas do cistacice, mnogi bi gledali resetke. Vi da brinete o selu sa krkobabicem,nije te barem malo sramota zbog tog naslova ????
  • Pčela

    09.05.2019 21:12
    @Dejan
    Dejane prijatelju, Matica nije dobila baš nikakve nekretnine u procesu restitucije. Ni kvadrat. Ni hektar. Ne znam o kakvim silnim parama govoriš. Svake godine smo na milost ili nemilost Vlade. Trenutni ministar ima sluha, ali bilo ih je kojekakvih. Pomognu i Grad i Pokrajina. Zapanjio bi se kad bi znao koliko nemaš pojma. Da nam dođu razne nekretnine dođu ali Agencija nas je otpalila 1/1. Gde nađe te gluposti da pišeš.
  • Nepravda

    09.05.2019 20:05
    Nepravd
    Tim koji će se baviti ravnomernim razvojem neka ima u vidu da trenutno paori u VOjvodini mogu da apliciraju za sredstva kod republike, pokrajine, pojedini i kod mađarske vlade, a svi van terltorije pokrajine samo kod republike.Zašto se time ne pozabave novinari istraživači?Zašto se ne piše otome?Ostavljaju malinjake idu na građevinu da rade u Nemačkoj.
  • E

    09.05.2019 18:18
    E
    E mudre glave debelo ste zakasnili, nikad više pravih srpskih doma¢ina.Ukinuto selo, ukinuta tradicija i sve ostalo što ide s tim.
  • Dejan

    09.05.2019 16:29
    Srb
    Hahaaa koja komedija od institucije, studenti u najavi dele ideje ovima malo starijim i pametnijim sa dr i akademik prefiksima, neko je tu ocigledno nesposoban za posao ! Maticnjak srbski od kako je postao vlasnik raznih nekretnina putem restitucije,prosto ne zna sta ce sa silnim novcem,cak su podmirili rusku agenturu i razne politicke parazite i sad ce oni da pomognu selima u srbiji a sa istog tog sela sisaju finansije a ne vracaju nista, divno,za cistu pohvalu ! Preko 2000 dipl.ing poljoprivrede je bez posla,mozemo da hranimo celu evropu,sa kojim se mi cinjenicama gadjamo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna